Mitsubishi привезла в Україну новий Outlander (Фото)

На український ринок виходить оновлений кросовер Mitsubishi Outlander. Подробиці про новинку розкрили на офіційному сайті японської компанії в Україні.

Автомобіль суттєво змінився. Кросовер розтягнувся у довжину до 4,71 м та до 1,86 м у ширину і ділить платформу з Nissan X-Trail. Його дизайн став виразнішим — з високим капотом, профільованими боковинами та виразним «передком».

Збільшені розміри зробили кросовер просторішим, що особливо відчутно на третьому ряду (модель в Україні запропонована у версії на 7 місць).

У салоні з’явилися кращі матеріали оздоблення — вже в початковій версії використано шкіру. Також з’явилися віртуальний щиток приладів і нова мультимедійна система з 8-дюймовим сенсорним екраном.

На українському ринку Mitsubishi Outlander запропонують із 2,5-літровим 184-сильним бензомотором і варіатором. Середня витрата палива становить 8,1 л/100 км. Повний привід доповнено режимами для різних типів бездоріжжя.

Базова комплектація отримала діодні фари, безключовий доступ, камеру заднього огляду, трьохзонний клімат-контроль, датчики дощу і світла, підігрів сидінь та керма.

Ціни на оновлений Mitsubishi Outlander стартують від 1 750 000 гривень.


Не пропустіть