Український виробник випустив два сучасні самоскиди (Фото)

Завод комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» виготовив і передав замовнику два самоскиди АТВ-2/2 на шасі DAYUN CGC1120. Про це повідомили у пресслужбі виробника.⠀

«Самоскиди АТВ-2/2 із тристороннім розвантаженням та платформою об’ємом 10 куб.м. власного виробництва Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС стануть надійними помічниками замовнику завдяки винятковій продуктивності та надзвичайній економічності. Вантажопідйомність самоскида становить 7 000 кг», – йдеться у повідомленні.

Шасі DAYUN колісної формули 4×2 з новою кабіною підвищеного комфорту оснащені 4,0-літровим дизельним двигуном потужністю 150 кінських сил та 6-ступеневою КПП Shaanxi Fast Gear. Техніка комплектується агрегатами відомих світових виробників Bosch, Wabco, ZF, що гарантує надійність та бездоганну якість.

«Перед відвантаженням на адресу замовника самоскиди пройшли повноцінне випробовування, отримавши підтвердження універсальності, відмінної якості та надійності як шасі, так і самоскидної платформи», – зазначили на підприємстві.


Не пропустіть