В Україні стартувала одна з найбільших виставок комунального та спеціального транспорту (Фото)

У вівторок, 17 жовтня 2023 року розпочала свою роботу одна з найбільших виставок комунального та спеціального транспорту в Україні — КомунТех-2023. Про це повідомляє сайт Міжнародного виставкового центру.

За роки існування «КомунТех» став стартовим майданчиком для виходу на український ринок десятків успішних компаній, які сьогодні займають лідируючі позиції в галузі.

«Участь у виставці надасть експонентам унікальну можливість ефективно позиціонувати свій виставковий продукт, вивчити кон’юнктуру ринку, встановити нові контакти, залучити інвесторів і спонсорів, ініціювати просування власних проектів, укласти вигідні контракти. Виставка «КомунТех» націлена, в першу чергу, на цільову аудиторію, значна частина якої – це фахівці, які мають повноваження приймати рішення і брати участь у процесі закупівлі експонованої продукції», – йдеться у повідомленні.

Організаторами є ТОВ «Міжнародний виставковий центр», за підтримки Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Виставковий захід проходитиме до 19 жовтня 2023 року включно за адресою: м.Київ, Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15.


Не пропустіть