Chery може привезти в Україну новий седан із витратою пального менше 5 л на 100 км (Фото)

Китайська компанія Chery поділилася офіційними зображеннями свого майбутнього седана під назвою Fengyun A8 PHEV. Передбачається, що він надійде у продаж до кінця 2023 року і стане першою серійною моделлю відродженої лінійки Fengyun.

Судячи із зображень, новий Fengyun A8 PHEV буде «близнюком» Chery Arrizo 8 PHEV, який дебютував на Шанхайському автосалоні у квітні цього року. Обидві моделі мають однакову форму передньої частини із великою решіткою радіатора і відрізняються, по суті, лише логотипом і дизайном ґратів. Габарити у них ідентичні — 4780 мм завдовжки, 1843 мм завширшки і 1469 мм заввишки при колісній базі 2790 мм.

У салоні Fengyun A8 PHEV також схожий на Chery Arrizo 8 PHEV. Усередині встановлений подвійний 12,3-дюймовий екран, розділений на цифрову панель приладів та центральний дисплей медіасистеми, триспицеве кермо, перемикач передач на центральній консолі й панель для бездротової зарядки ґаджетів. Крім цього, новий седан отримає панорамний дах із люком та сидіння з вентиляцією та обігрівом.

Автомобіль оснастять гібридною силовою установкою на основі 1,5-літрового двигуна потужністю 156 к.с.. ДВЗ поєднуватиметься з 204-сильним електромотором. До «сотні» модель прискорюватиметься  за 7,6 секунди, а запас ходу електротязі складе 107 км за циклом WLTC. На повному баку та повністю зарядженій батареї седан зможе проїжджати до 1400 км при середній витраті пального 4,2 літри на 100 км.

Ціни на Fengyun A8 PHEV стартуватимуть від 130 000 юанів або 17 763 доларів за поточним курсом.

Нагадаємо, марка Chery представлена на українському ринку кількома кросоверами.


Не пропустіть