В Україні з’вився рідкісний позашляховик Mitsubishi Pajero (Фото)

Рідкісний Mitsubishi Pajero Evolution помітили на українських дорогах. Про «заряджений» японський  позашляховик повідомив сайт ТопЖир.

Як стало відомо, наприкінці 90-х років минулого століття було випущено лише 2500 Mitsubishi Pajero Evolution. В Україні таких позашляховиків лише два.

Автомобіль оснащений 3,5-літровим бензиновим двигуном V6 потужністю 280 кінських сил та 4-ступінчастою автоматичною трансмісією. Позашляховик здатний прискорюватися до 100 км/год за 8,5 с і розвивати 210 км/год.

Повний привід доповнено понижувальною передачею і міжколісними диференціалами Torsen. Крім того, машина отримала посилену підвіску та збільшені гальмівні диски.

Mitsubishi Pajero Evolution був доступний лише у тридверному виконанні. Від стандартної моделі його відрізняють розширені крила, повітрозабірник на капоті. У салоні встановлено спортивні крісла Recaro.

Зазначимо, на українському ринку доступний Mitsubishi Pajero Sport. Автомобіль пропонується із 2,4-літровим бензиновим двигуном потужністю 181 кінську силу. Ціни на позашляховик стартують від 1 645 000 грн.


Не пропустіть