В Україні виготовлено нову потужну автовишку (Фото)

Завод Спецтехніки «Техкомплект» виготовив і передав замовникам сучасні автовишки на базі IVECO Eurocargo. Про це повідомили у пресслужбі виробника.

«Для енергетиків Сумщини виготовлено нову потужну автовишку – південнокорейський автогідропідіймач SKYMAN DS340 на IVECO EUROCARGO 110-250 (DAY CAB). Ще два аналогічні автогідропідіймача поїдуть працювати на об’єкти “Харківобленерго”», – йдеться у повідомленні.

Стріла автовишки має телескопічну конструкцію з максимальною робочою висотою 34 м і максимальним вильотом до 21 м. Робочий кошик розраховано на навантаження до 400 кг.

Автогідропідйомники із серії SKYMAN розраховані на робочу висоту до 34,1 м, допустима вантажопідйомність люльки 400 кг, максимальний виліт 21 м.

Автогідпідйомник SKYMAN монтується на шасі 10 т із суперкороткою колісною базою. Модель була отримана внаслідок послідовного підвищення якості протягом багатьох років. Операційні особливості та функціональність автовишки SKYMAN перевершує аналогічні моделі цього ж класу.

Автовишки SKYMAN призначені для виконання різних функцій:

  • висотні роботи з обслуговування та ремонту світлофорів, вуличних ліхтарів, звукоізоляції стін та забезпечення роботи охоронного освітлення
  • монтаж та сервіс електромереж, комунікаційних пристроїв зв’язку, об’єктів кабельного телебачення.