В Україні виготовили сучасний автопаливозаправник (Фото)

Завод Спецтехніки «Техкомплект» виготовив черговий автопаливозаправник на Foton з цікавим доповненням у конструкції. Про це повідомили у пресслужбі заводу.

«Цього разу виготовлено черговий новий автопаливозаправник на базі Foton з цистерною 5 м3 для транспортування світлих нафтопродуктів, вбудований модуль для видачі та обліку палива розташовано знизу, ліворуч від заднього краю цистерни», – йдеться у повідомленні.

Монтажна довжина шасі, яке було компанією АВТЕК, дала можливість зробити та встановити між кабіною та цистерною додаткову зручну металеву шухляду для перевезення та зберігання інструментів, супутніх аксесуарів, особистих речей перевізника тощо.

Як повідомили на підприємстві, різноманітність довжини колісної бази у вантажних шасі Foton надає змогу варіювати місце розміщення вбудованого модулю для видачі та обліку палива:

  • як в цьому варіанті автопаливозаправника (збоку від заднього краю цистерни та знизу);
  • в спеціальних роздаткових блоках, які розташовано за цистерною автопаливозаправника або за кабіною базового шасі: вузол мірної видачі в задній/передній частині ємності виготовлено як одне ціле з цистерною.

Раніше Завод Спецтехніки «Техкомплект» виготовив і передав замовнику 34-метрову автовишку на базі Iveco Eurocargo. Робочий кошик моделі розраховано на навантаження до 400 кг.