Китайський Dongfeng представив п’ятиметровий гібридний седан із запасом ходу понад 1200 км (Фото)

Бренд Voyah, який належить компанії Dongfeng, опублікував ще один набір офіційних зображень свого седана Zhuiguang PHEV. Продажі новинки стартують 17 листопада.

Це гібридна версія раніше випущеного електромобіля. Zhuiguang PHEV матиме кузов фастбек із утопленими дверними ручками, задніми ліхтарями наскрізного типу і панорамним люком. Головна зміна помітна на передній частині. Через додавання двигуна версія PHEV має традиційну конструкцію передньої решітки.

У салоні – довгий екран, що поєднує панель приладів, центральний екран управління і розважальний екран переднього пасажира. Задні сидіння можуть регулюватися електронікою та стандартно оснащені підставками для ніг, функціями вентиляції, обігріву та масажу.

Розміри Zhuiguang PHEV становлять 5088 х 1970 х 1515 мм, колісна база – 3000 мм. Автомобіль побудовано на платформі ESSA+SOA. Після появи на ринку він стане прямим конкурентом BYD Han, NIO ET7 та IM L7.

Силова установка моделі складається із 1,5-літрового гібридного мотора потужністю 185 к.с. та двох електродвигунів спереду та ззаду, що забезпечують максимальну потужність 176 к.с. та 217 к.с. відповідно. Потрійна літієва акумуляторна батарея ємністю 43 кВт•год. забезпечує запас ходу на електричній тязі у 262 км за циклом CLTC. Загальний запас ходу складає 1227 км.

Вартість новинки поки що не оголошено.


Не пропустіть