Покинутий на 25 років DeLorean готують до реставрації (Відео)

Простоявший без руху 25 років DeLorean DMC-12 готується до реставрації

Спортивний автомобіль DeLorean DMC-12, який випускався в Північній Ірландії для американської компанії DeLorean Motor Company, було знайдено після 25 років простою. Наразі ентузіасти готуються до його реставрації.

Виявлений на покинутій стоянці DeLorean DMC-12 має дещо дивний для моделі вигляд. Через невідомі причини багато років тому його пофарбували в червоний колір. Пробіг спортивного автомобіля становить лише 12 000 миль, а під його капотом знаходиться оригінальний силовий агрегат. Історію його експлуатації та обслуговування моделі підтверджують документи. Щоправда, всередині машини порвані сидіння, а панель приладів отримала пошкодження внаслідок тривалого стояння на сонці.

Варто зазначити, що сам DeLorean DMC-12 вважається культовою моделлю, адже саме на його основі було створено автомобіль для зйомок кінотріології під назвою «Назад у майбутнє». Тепер у світі є чимало охочих придбати машину до своєї колекції.

Зв’язок із улюбленою франшизою також залучив ентузіастів каналу Restored на YouTube. Вони вирішили зробити все необхідне для врятування цього рідкісного екземпляра.