Волонтери привезли в Україну дві пожежні машини Scania (Фото)

Дві пожежні машини Scania B-Type незабаром стануть на бойове чергування в Україні. Їх знайшли у Великій Британії і передали нашій країні українські та британські волонтери. Про це повідомляє AUTO-Consulting.

Як зазначається, Simon Petts (Head of Fire & Rescue Service of International Gatwick Airport) на спільний запит фонду Ukrainian FireFighters Foundation та North Fire погодився передати дві Scania B-Type на потреби українських рятувальників.

Компанія North Fire UK погодилася виконати поточний ремонт, регламент помп та технічне обслуговування в режимі «non profitable context» – тобто по собівартості.

Як повідомлялось, SoftServe та Благодійний Фонд «Відкриті очі» передали 25 автомобілів швидкої медичної допомоги та евакуаційних машин для порятунку військових. Машини укомплектували дефібриляторами, апаратами штучної вентиляції легень, кисневими концентраторами та іншим обладнанням, відповідно до запитів наших оборонців. Загалом це вже 175 повністю укомплектованих «швидких», які поїхали на передову в межах проєкту Drive for life.


Не пропустіть