В Україні звільнили 25 керівників Сервісних центрів через корупцію (Відео)

Корупція при отриманні прав та реєстраційних діях з авто – головні проблеми України ще з моменту отримання Незалежності.

Міністр внутрішніх справ України, Ігор Клименко, заявив, що за останні чотири місяці 25 керівників сервісних центрів МВС було звільнено через факти корупції. Проти них було порушено кримінальні справи.

Проблема корупції в органах влади залишається однією із ключових у сучасній Україні. Міністр внутрішніх справ наголосив на поточних зусиллях боротьби з корупцією у самому відомстві, а саме у структурному підрозділі МВС, який відповідає за реєстраційні дії з авто.

“У кожному регіоні існує спеціальна служба внутрішньої безпеки, яка займається виключно сервісними підрозділами. Ми продовжуємо проводити такі заходи в рамках кримінального кодексу для виявлення таких випадків”, – зазначив Ігор Клименко.

Він також зазначив, що все більше громадян звертаються до поліції з інформацією про корупцію та випадки вимагання. Згідно з заявою Ігоря Клименка, звільнені керівники вже перебувають у базах даних МВС, а стосовно них порушено кримінальні справи. Фактично вони втрачають можливість обіймати посади в державних органах влади.