В Україні виготовили ще одну сучасну автовишку вантажопідйомністю 250 кг (Фото)

Завод комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» виготовив і відвантажив замовнику автовишку СTE B-LIFT 187 HY, яку фахівці  підприємства встановили на шасі Iveco Daily. Про це повідомляє пресслужба виробника.

Автогідропідйомник призначений для підйому робітників з інструментами й матеріалами на висоту до 18,0 метрів для виконання будівельних, монтажних, ремонтних та інших видів робіт.

Конструкція стріли автовишки CTE B-LIFT 187 HY – 3-х секційна телескопічна коробчатого профілю. До речі всі італійські автовишки СTE виготовляються з надміцної конструкційної європейської сталі STRENX, що дозволяє знизити загальну вагу обладнання для монтажу на маловантажні шасі, а також збільшити безпеку при роботі та загальний термін експлуатації. Кут повороту стріли — 360 градусів.

Люлька має можливість повороту 60+60 град.  відносно своєї осі обертання, що забезпечує додатковий комфорт і зручність при роботі, та збільшує робочу зону обслуговування. Максимальний горизонтальний виліт стріли — 9,0 м. Вантажопідйомність люльки — 250 кг.

Автовишка в стандартній комплектації обладнана люлькою з електроізоляцією, що дозволяє оператору проводити роботи на лініях електропередачі й зв’язку під напругою до 1000 В без відключення електроенергії. Управління обладнанням здійснюється за допомогою декількох пультів: нижнім пультом управління на платформі автомобіля (керування з землі) і за допомогою пульта управління в люльці.

Раніше Завод комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» виготовив випустив партію новітніх автомобілів для комунальників та дорожників.


Не пропустіть