У Сервісних центрах МВС з’явились автомобілі для людей з інвалідністю

Для людей з інвалідністю послуги у Сервісних центрах МВС стають ще доступнішими. Відтепер скласти практичний іспит у Сервісних центрах МВС можна на спеціально обладнаних автомобілях. Про це повідомляє сайт ГСЦ МВС.

Як зазначається, 5 легковиків вже доправлені до регіонів, в яких діє проєкт «Автошколи для осіб з інвалідністю». Це Київ, Львів, Одеса, Дніпро та Кам’янець-Подільський.

Автомобілі обладнані додатковими педалями, численними важелями для ручного керування, які встановлюються в залежності від потреби конкретної людини. Також є джойстик для зручного керування усією електронікою.

«Робимо послуги Сервісних центрів МВС ще більш зручними та доступними для людей з інвалідністю, зокрема Героїв, які отримали поранення на передовій», – підсумували у відомстві.

Раніше повідомлялось, що уже понад 20 тисяч осіб скористалися послугою перереєстрації авто онлайн. Крім того, упродовж 2023 року та з початку 2024 року майже 850 тисяч осіб обміняли свої посвідчення через Кабінет водія, застосунок Дія та сервісні центри МВС.


Не пропустіть