В Україні виготовили партію аварійно-ремонтних автомобілів на базі Iveco (Фото)

Завод Спецтехніки Техкомлект виготовив партію спеціалізованих автомобілів для відновлення східних регіонів. Про це повідомили у пресслужбі виробника.

Автомобілі створені на базі Iveco Eurocargo ML110-250 4×4.

«На відновлення східних регіонів відправилась чергова партія спеціалізованих автомобілів – 3 аварійно-ремонтні автомобілі на базі Iveco Eurocargo ML110-250 4×4», – йдеться у повідомленні.

Бригадний автомобіль ТК-IV-АРМ на базі Iveco Eurocargo ML 110 4х4 – бригадний автомобіль на шасі повнопривідного автомобіля Iveco Eurocargo ML110 4х4 з 3-місною кабіною. Автомобіль призначений для доставки персоналу та забезпечення проведення ремонтних робіт ремонтними бригадами в умовах відсутності дорожнього покриття.

В пасажирському відсіку розташовані сидіння для перевезення 5(6)-ти пасажирів, автономний опалювач, шафа для одягу, відкидний стіл. Система зв’язку з кабіною водія. Фургон облаштовано системою сповіщення водія при відкритті дверей. Освітлення салону: світлодіодні світильники з євровимикачами.

Вантажний відсік призначений для перевезення обладнання та інструменту, враховує розташування шаф для перевезення балонів посту газо-зварювальника, відокремленої ніші для перевезення генератора та верстату над ним, стелажа глибиною 500 мм з трьома полицями з регульованою висотою. Передбачені подвійні двері, які розташовані в задній частині і передбачені для завантаження обладнання.

Машина має у своєму оснащенні:

  • автономний дизельний опалювач пасажирського відсіку фургону;
  • текстильне облаштування сидінь кабіни водія та шкірозамінник сидінь пасажирського салону фургону;
  • передпусковий опалювач системи охолодження двигуна для поліпшення пуску двигуна за низьких температур.

Не пропустіть