Volkswagen тестує свій останній автомобіль із ДВЗ (Фото)

Прототип Volkswagen T-Roc другого покоління помічено на зимових випробуваннях, деякі зміни розглянули британські журналісти видання AutoExpress.

Тестовий автомобіль має кузов поточної моделі, що з урахуванням недавнього фейсліфтінга переконує, що цей невеликий позашляховик збереже традиційні лінії.

“T-Roc другого покоління буде удостоєний сумнівної честі стати останнім автомобілем Volkswagen, випущеним із двигуном внутрішнього згоряння”, – зазначило джерело. Розробка нового двигуна відповідно до нових правил Євро-7 виявиться занадто дорогою навіть для Volkswagen, тому новий автомобіль використовує силові агрегати, які застосовуються в існуючих продуктах VW.

У нинішньому T-Roc використовується стара платформа MQB Volkswagen, та сама архітектура, що й у Golf попереднього покоління. Новий T-Roc, швидше за все, отримає модифіковану MQB, яку поставили в оновлений Golf, а значить під капотом буде м’який гібридний 1,5-літровий чотирициліндровий двигун.

В оновленому Golf нова система PHEV дозволяє рухатися на електриці до 100 км, T-Roc аналогічного розміру повинен досягти приблизно тих же показників. Повернення гарячої версії R також можливе з огляду на те, що фейсліфтинговий Golf R очікується ближче до кінця року.