Стало відомо, як пройти навчання в автошколі для осіб з інвалідністю

Міністерством внутрішніх справ був реалізований флагманський проєкт «Автошколи для осіб з інвалідністю». Спеціальні автошколи працюють у багатьох регіонах. Про це повідомляє сайт ГСЦ МВС.

Теорію майбутні кермувальники вивчають у спеціально обладнаних класах. Також є можливість прослухати теоретичний курс онлайн. Практичні заняття організовують так, аби слухачам автошколи було максимально зручно.

Після успішного навчання в автошколі кандидати у водії звертаються до сервісного центру для складання практичних іспитів на транспортному засобі з ручним керуванням.

«Якщо особа хоче скласти іспит на нашому транспортному засобі, то бажано отримати інформацію щодо наявності цих автівок, які переобладнані, а їх у нас поки що п’ять. Це місто Київ, це Львів, Харків, Одеса, Дніпро», — йдеться у повідомленні.

Загальна тривалість навчання в автошколі для осіб з інвалідністю – 11 тижнів. Із них 64 години – теоретичний курс, та 40 годин – практичний курс. Орієнтовна вартість: 6000 гривень. Аби потрапити на навчання, треба заповнити анкету на сайті.


Не пропустіть