Культовий Porsche 911 1978 року вперше помили після 20 років простою просто неба (Фото)

Культова і дорога класика, Porsche 911 першого покоління – це не той автомобіль, який ви очікуєте знайти в занедбаному стані на чиємусь подвір’ї. Проте попадаються екземпляри, які потребують порятунку. Цей 911 S Targa 1978 року є одним із таких прикладів. Він припинив їздити, коли його власник помер близько 20 років тому. На щастя, більшу частину цього часу автомобіль провів під брезентом, що частково захистило його від стихії.

Ларрі Косілла з AMMO NYC, якому доручили оновити 911, виявив автомобіль із вицвілою фарбою, запліснявілим салоном і заблокованим двигуном. Незважаючи на це, автомобіль залишився в пристойній формі для свого віку. Ларрі миттєво почистив зовнішність, відновив жовту фарбу, окрім капота, який відшарувався через перефарбування. Інтер’єр був складнішим завданням через велику кількість цвілі та бруду, але сучасні засоби для чищення дали чудові результати.

Цей 911 зійшов з конвеєра в 1978 році, коли Porsche представила новий 3,0-літровий шестициліндровий двигун як основну силову установку. Згаданий агрегат виробляв 172 кінські сили в моделях для США, тоді як європейська версія мала 178 конячок.

Джерело autoevolution.com