BMW анонсувала дебют нової M5 офіційним тизером (Фото)

BMW підтвердила, що оновлена модель M5 буде представлена найближчим часом. Компанія випустила новий тизер і повідомила, що випробування завершено. На тизері видно велику, освітлену решітку радіатора, фари та задні ліхтарі, але решта деталей прихована під покривалом.

Шпигунські фотографії, що з’являються з січня 2022 року, показують агресивний бампер з кутовими повітрозабірниками та вираженою передньою губою, спортивні бічні обвіси, легкосплавні колеса з високопродуктивною гальмівною системою, а також спортивний задній бампер із чотирма патрубками вихлопної системи.

Голова правління Олівер Ципсе повідомив, що спочатку буде випущений седан, а потім з’явиться версія Touring, яку вперше запропонують у США. M5 буде оснащено гібридною силовою установкою з можливістю підзарядки від мережі, що забезпечує понад 70 км запасу ходу на електричній тязі. Модель буде схожа на XM Label і оснащена 4,4-літровим V8 з подвійним турбонаддувом, літій-іонною батареєю та електромотором, інтегрованим у восьмиступінчасту автоматичну трансмісію. Ця конфігурація забезпечить загальну потужність 738 кінських сил і 1000 Нм крутного моменту.