Оновленні популярні моделі Volkswagen зможуть спілкуватися із водієм

Volkswagen of America анонсувала кілька нових та оновлених моделей на 2025 рік. Хоча багато деталей залишаються невідомими, автовиробник підтвердив випуск важливих оновлень для своїх популярних моделей.

Серед новинок — оновлені версії Jetta та Jetta GLI, дебют яких запланований на другий квартал 2025 року. Подробиці про ці моделі поки що тримаються в секреті, проте очікується, що вони отримають значні покращення.

У третьому кварталі 2025 року буде представлено оновлений Volkswagen Taos. Шпигунські фотографії вказують на нову передню частину автомобіля з модернізованими радіаторною решіткою та масивним нижнім повітрозабірником, що додасть моделі свіжого вигляду.

Американські версії Golf GTI та Golf R дебютують на початку 2025 року, а повністю новий Tiguan з’явиться пізніше. Відомо, що новий Tiguan буде значно більшим за попередника та, можливо, матиме третій ряд сидінь, що зробить його привабливішим для сімей.

Також у 2025 році буде представлено новий електричний мікроавтобус ID. Buzz, який матиме три модифікації з двома варіантами силових установок. Базова модель отримає батарею ємністю 91 кВт/год та двигун потужністю 282 к.с., а версія з двома моторами забезпечить потужність 335 к.с. Крім того, оновлення отримає електромобіль ID.4, включаючи новий пакет Black та покращене оснащення для версій S та S Plus. У більшості моделей 2025 року буде впроваджено голосового помічника на основі ChatGPT, що покращить користувацький досвід.