Tesla завершує виробництво серії Cybertruck Foundation (Фото)

Tesla завершує виробництво першої серії Cybertruck під назвою Foundation Series, перші поставки якої розпочалися у листопаді 2023 року. Foundation Series відрізнялася безліччю додаткових функцій, включаючи довічне безкоштовне заряджання Supercharging, повний комплект автопілота (FSD), ваучер на встановлення двонаправленої зарядної системи та комплект аксесуарів. Вартість цієї версії склала близько 100 тисяч доларів, що відносить її до категорії розкішних автомобілів.

Ця серія викликала великий ажіотаж, але згодом увага стихла, а конкуренція з боку інших електромобілів, таких як Ford F-150 Lightning, посилилася. При цьому попит на електромобілі загалом почав знижуватися. Щоб зберегти інтерес до моделі, Tesla вирішила відкрити замовлення більш доступні версії Cybertruck. Точна дата поки невідома, але це може статися вже наступного місяця або на початку осені.

Найдоступніша версія коштуватиме 79 990 доларів. Хоча це все ще не дешева машина, ціна набагато прийнятніша у порівнянні з Foundation Series. Однак варто бути готовими до очікування: постачання розпочнеться лише у 2025 році.

Виробництво Cybertruck нещодавно досягло рекорду 1300 одиниць на тиждень, хоча це все ще менше запланованого. Tesla прагне досягти 2500 одиниць на тиждень до кінця року. Сподіваємося, що компанія зможе виконати ці плани, і нові моделі Cybertruck надійдуть у продаж наступного року.


Не пропустіть