Українські поліцейські отримали партію автомобілів Skoda Octavia та VW Tiguan (Фото)

16 червня у Львові відбулася офіційна зустріч Голови Національної поліції України Івана Вигівського з делегацією Департаменту поліції і прикордонної охорони Естонії. Під час цієї зустрічі українським правоохоронцям було передано 31 автомобіль для зміцнення їхнього автопарку.

Розповідає MMR посилаючись на сторінку Національної Поліції України в Facebook.

Департамент поліції і прикордонної охорони Естонської Республіки передав Національній поліції України 16 автомобілів Skoda Octavia та 15 VW Tiguan. Ці транспортні засоби раніше використовувалися естонськими правоохоронцями і тепер служитимуть українським поліцейським у виконанні їхніх обов’язків.

Автомобілі вже сьогодні відправились до прикордонних регіонів України – Чернігівської та Житомирської областей, де вони будуть використовуватися для патрулювання та інших поліцейських завдань. Ця допомога є важливою підтримкою для українських правоохоронців, яка сприятиме підвищенню ефективності їхньої роботи.

Передача автомобілів підкреслює тісне співробітництво між Україною та Естонією у сфері правоохоронної діяльності. Такі ініціативи сприяють зміцненню безпеки та правопорядку в прикордонних регіонах України, що є особливо актуальним у поточних умовах.

Також слід нагадати, що нещодавно Україна отримала від Німеччини міцні потужні пікапи для захисту інфраструктури.