Нещодавно презентований BMW X3 засвітився на живих зображеннях (Фото)

BMW X3 нового покоління тільки недавно презентували, вже сьогодні видання IT House оприлюднило живі фото новинки. Автомобіль виглядає агресивніше та динамічніше порівняно з офіційними зображеннями.

Новий BMW X3 отримав оновлений дизайн решітки радіатора, який виглядає дуже ефектно під сонячним світлом. Передня частина автомобіля оздоблена чорною фарбою, а повітропровідні канавки з боків підкреслюють спортивний вигляд.

Задня частина автомобіля також зазнала змін. Широкий горизонтальний дизайн та Y-подібні задні ліхтарі додають унікальності. Довжина, ширина і висота нового автомобіля становлять 4755/1920/1660 мм відповідно, а колісна база – 2865 мм.

Інтер’єр нового X3 поєднує молодіжний дизайн з високоякісними матеріалами. Наскрізний подвійний екран, система QuickSelect та проекційний дисплей додають зручності. У комплектацію входять бездротова зарядка, аудіосистема Harman Kardon та функції обігріву та вентиляції.

Щодо потужності, новий BMW X3 пропонує бензинові, гібридні та дизельні версії. Паливні моделі оснащені двигунами 2.0T з потужністю від 208 до 259 к.с., гібридна версія має потужність 299 к.с. Модель M50 xDrive обладнана 3.0T двигуном з максимальною потужністю 398 к.с.

Новий BMW X3 спочатку буде представлений в Європі та Північній Америці, а на інших ринках з’явиться на початку наступного року.