АЗОВу передали партію пікапів, відомих своєю живучістю (Відео)

Компанія «Агропродсервіс» спільно з благодійним фондом «Покрова» придбала 10 нових пікапів Toyota Hilux для 12-ї бригади спеціального призначення «АЗОВ». Ключі від транспортних засобів було урочисто передано бійцям 1-го та 6-го батальйонів під час Міжнародного форуму аграрних інновацій «Нове зернятко», який проходив з 20 по 21 червня у селі Настасів на Тернопільщині.

Про це розповіло видання Autocentre.ua.

Цей форум, організований компанією «Агропродсервіс» на честь її 25-річчя, відбувся вже восьмий раз. Захід мав благодійний характер, і всі виручені кошти від учасників, а це понад 4 млн грн, були спрямовані на закупівлю пікапів.

Компанія «Агропродсервіс» також внесла понад 8 млн грн на підтримку цієї ініціативи. Таким чином, значна частина зібраних коштів була використана для забезпечення військових необхідним транспортом.

Toyota Hilux – це надійний та потужний пікап, відомий своєю витривалістю, здатністю працювати в екстремальних умовах та живучістю, яка була підтверджена ведучими знаменитої телепередачі Top Gear. Він оснащений 2.8-літровим дизельним двигуном потужністю 204 к.с., повним приводом та має вантажопідйомність до 1 тонни. Цей автомобіль відзначається високою прохідністю, сучасною системою безпеки та комфортним салоном, що робить його ідеальним вибором для виконання важких завдань.