Volkswagen презентувала оновлену версію седана Jetta (Фото)

Volkswagen представила оновлену версію седану Jetta для ринку США. Модель отримала змінену передню частину в європейському стилі з новими бамперами, модернізованою решіткою радіатора та оновленою світлотехнікою. У дорогих версіях фари з’єднані діодною смужкою. Також оновлено колісні диски, доступні у розмірах 17 і 18 дюймів.

Усередині салону радикальних змін не відбулося, проте центральний екран медіасистеми тепер встановлено окремо від передньої панелі, що змінило її оформлення. Базові комплектації тепер оснащені 8-дюймовим дисплеєм замість колишнього 6,5-дюймового. Додано нових водійських помічників та варіанти обробки салону.

Базова версія Jetta оснащується 1,5-літровим двигуном на 158 кінських сил. Механічна коробка передач більше не доступна для цієї версії, залишивши тільки 8-ступеневий “автомат”. Проте, механічна трансмісія залишається доступною для Jetta GLI, яка має 2,0-літровий турбодвигун на 228 к.с. та 349 Нм крутного моменту, з альтернативою у вигляді 7-швидкісного “робота”.

Продажі оновленої Jetta стартують у третьому кварталі цього року. Хоча ціни ще не оголошені, Volkswagen обіцяє, що оновлена модель буде трохи дешевшою у порівнянних версіях. Однак, через відмову від механічної коробки передач, стартова вартість може злегка зрости.

Джерело motor1