На тестах помітили старшого брата популярно Duster (Фото)

Renault і Dacia продовжують тестування свого нового кросовера, який призначений зайняти позицію старшого брата відомого Duster. Недавні знімки, отримані фотошпигунами під час однієї з тестових поїздок, відкрили багато нових деталей про дизайн цієї моделі, включаючи інтер’єр вперше.

Новий “паркетник”, що значно перевершує Duster у розмірах, отримає аналогічний брутальний дизайн з оксамитовими пропорціями, відповідно до зображень. Він буде спільний з Duster як зовні, так і в межах внутрішнього оздоблення, маючи платформу CMF-B, на якій базується третє покоління Duster, і дозволить розмістити третій ряд сидінь за рахунок додаткової довжини 30 см, що перевищує 4,6 метра.

Наразі Renault і Dacia ще не підтвердили деталі щодо моторних агрегатів для нового кросовера. Варіанти силових установок для молодшої моделі включають 1,6-літровий бензиновий гібрид з 4 циліндрами, 1,2-літровий 3-циліндровий м’який гібрид і 1,0-літровий бензиновий двигун, який працює на зрідженому газі.

Планується, що кросовер Bigster з’явиться на ринку у другій половині 2025 року. В Європі модель буде представлена під брендом Dacia, а на інших ринках, зокрема в Індії, вона буде випущена під маркою Renault.

Джерело autocarindia.com