Знамениту “машину часу” DeLorean перетворили на електрокар (Фото)

Британська компанія Electrogenic, відома переробкою класичних автомобілів на електромобілі, представила комплект для електрифікації легендарного DeLorean DMC-12 з фільмів “Назад у майбутнє”. Заснована у 2018 році, компанія давно отримувала запити на таку переобладніння і тепер зробила її доступною. Вартість роботи варіюється від 65 000 до 85 000 фунтів стерлінгів залежно від стану оригінального автомобіля.

Electrogenic замінює оригінальний V6 двигун потужністю 130 кінських сил (207 Нм) на електричну трансмісію. Новий електромотор, встановлений на задній осі, забезпечує 218 кінських сил і 310 Нм крутного моменту. Замість паливного бака встановлюється батарея ємністю 43 кВт-год, що забезпечує запас ходу до 250 кілометрів.

Незважаючи на додаткові електричні компоненти, електрифікований DeLorean важчий за бензинову версію лише на 44 кілограми. Вражає також те, що електричний DeLorean розганяється з 0 до 100 км/год за п’ять секунд, що вдвічі швидше за оригінальну модель.

Проект Electrogenic надає класичному DeLorean DMC-12 нове життя, поєднуючи легендарний дизайн з сучасними технологіями. Цей автомобіль, що вже був символом майбутнього в кіно, тепер повністю відповідає своєму статусу завдяки електричній трансформації.

Джерело carscoops.com