Поліцейські отримали новенькі Ford Mustang GT (Фото)

У відділенні шерифа округу Річленд у Південній Кароліні команда із взаємодії із суспільством (Community Action Team, CAT) отримала 17 нових автомобілів Ford Mustang GT покоління S650. Шериф Леон Лотт 1 липня представив ці автомобілі, зазначивши, що вони допоможуть зміцнити відносини з громадою.

Шериф Лотт пояснив, що вибір автомобілів обумовлений їх привабливістю. “Круті машини приваблюють людей, які хочуть спілкуватися з нами”, – зазначив він. За його словами, діти та дорослі бачать ці автомобілі, підходять до них і починають розмовляти з поліцейськими.

CAT була створена в 1998 році, і з того часу Лотт оснащував команду різними зарядженими моделями, включаючи Chevrolet Camaro та Dodge Magnum. З припиненням виробництва Camaro та Dodge Challenger, Ford Mustang став єдиним вибором для оновлення автопарку.

Хоча нові Mustang мають ліврею офісу шерифа, вони не оснащені стандартною мигалкою патрульного автомобіля. Відділення вирішило зберегти деякі стандартні деталі, включаючи колеса та емблеми Mustang, щоб привертати увагу дітей та дорослих.

Лотт зазначив, що вартість цих Mustang не перевищує витрат на стандартні патрульні автомобілі, такі як Chevrolet Tahoe чи Ford Explorer. Спортивні автомобілі з двома дверима не є практичними для арештів, тому офіцери інших відділів продовжують використовувати традиційні машини з повноцінними задніми сидіннями.

Джерело msn