Випуск електричного конкурента культового “Гелендвагена” відкладається (Фото)

Ineos Automotive представила модель Fusilier менше п’яти місяців тому, але вже відклала її запуск. Компанія раніше заявляла, що деталі запуску оголосить цієї осені, проте тепер це малоймовірно. Ineos пояснює затримку невпевненістю споживачів щодо електромобілів та невизначеністю галузі щодо тарифів та оподаткування. Точна дата виходу моделі залишається невідомою, хоча спочатку планувалося, що це станеться у 2027 році.

Fusilier розроблявся спільно з Magna Steyr і мав стати третьою моделлю компанії, з електричними силовими агрегатами з розширеним запасом ходу. Це рішення мало задовольнити широкий спектр глобальних споживчих потреб, водночас сприяючи декарбонізації. Під час презентації в лютому голова Ineos сер Джим Реткліфф зазначив, що BEV підходять для коротких поїздок та міських доставок, але індустрія та уряди повинні мати реалістичні очікування щодо інших технологій.

Fusilier позиціонується як дещо менший і сучасніший варіант Grenadier. Він менше нагадує Land Rover Defender і більше схожий на Mercedes G-Class. Дизайн включає круглі фари, горизонтальну решітку радіатора та знайомий бампер, але Mercedes поки що не доведеться турбуватися про конкуренцію з боку Fusilier через відтермінування.

Джерело carscoops.com