Volkswagen вирішив відродити Amarok (Фото)

15-річна вантажівка VW Amarok продовжує свою службу з новим дизайном, використовуючи останні стилістичні тенденції VW. Ця оновлена модель буде продаватися в Аргентині та інших країнах Латинської Америки. Першу офіційну фотографію оновленого Amarok, що дебютував у 2009 році, опублікував Volkswagen Argentina. Виробництво вже почалося на заводі в Пачеко, Аргентина.

Хоча VW називає нову модель Amarok третього покоління, це, по суті, масштабний фейсліфт першого покоління. Друге покоління Amarok, вже доступне на інших ринках, таких як Європа та Австралія, розроблено на платформі Ford Ranger. Нове зображення надає краще уявлення про дизайн південноамериканського Amarok після витоку фото з заводу.

Дизайн оновленої передньої частини включає сучасні фари, інтегровані в нову решітку радіатора зі світлодіодною панеллю по всій ширині. Бампер став більш скульптурним з повітрозабірниками, схожими на меншу вантажівку VW Saveiro. Новий дизайн легкосплавних дисків також привертає увагу, тоді як зміни ззаду ймовірно обмежаться новою графікою задніх ліхтарів.

Технічні деталі поки що не розкриті, але очікується, що Amarok збереже драбинчасту раму попередника. На решітці радіатора можна побачити емблему, що вказує на збереження 3,0-літрового турбодизеля V6 та 2,0-літрового чотирициліндрового турбодизеля. Візуальні оновлення, ймовірно, супроводжуватимуться оновленими налаштуваннями шасі та новими технологіями в салоні.

Очікується, що VW продовжить пропонувати версії Amarok з одною та подвійною кабіною. Більше інформації про новий латиноамериканський Amarok стане відомо найближчими тижнями чи місяцями під час офіційного дебюту. З моменту свого дебюту VW виготовив понад 740 000 одиниць Amarok на заводі в Пачеко, при цьому 65% продукції експортується за межі Аргентини.