Ford забороняє перепродувати свої автомобілі: названо причину та кого це стосуватиметься

Ford Mustang GTD, оцінений у 325 000 доларів, привернув увагу заможних автомобільних ентузіастів. Ford повідомила про отримання понад 7500 заявок на цей трековий автомобіль, і вже почала розподіл між покупцями. Всього буде випущено лише 300 екземплярів, що робить їх особливо цінними для колекціонерів. Нові власники підписуватимуть угоду про дворічну заборону на продаж і договір про конфіденційність, щоб обмежити спекуляції і перепродажі унікального авто.

Mustang GTD оснащений потужним 5,2-літровим V8 з наддувом, який видає понад 800 кінських сил, роблячи його найпотужнішим серійним автомобілем Ford. Він розганяється до 97 км/год за близько трьох секунд і проходить чверть милі менш ніж за 10 секунд. Ford випробовує GTD на трасі Нюрбургрінг, маючи на меті пройти Нордшляйф менш ніж за сім хвилин.

Дизайн Mustang GTD включає трубчасту підрамникову структуру і кузовні панелі з вуглецевого волокна, а також розширену колію порівняно зі стандартним Mustang GT. Автомобіль оснащений 20-дюймовими кованими магнієвими колесами, карбон-керамічними гальмами та карданним валом з вуглецевого волокна, підкреслюючи його гоночні характеристики.