Класичний Porsche 911 отримав технології Tesla (Фото)

Компанія Sacrilege Motors, заснована чотири роки тому, спеціалізується на перетворенні класичних автомобілів Porsche 911 на електромобілі. Вони прагнуть створювати електричні версії цих культових авто, зберігаючи їхній оригінальний зовнішній вигляд.

Минулого року на виставці Pebble Beach Concours d’Elegance Sacrilege Motors представила свою першу роботу — SR001 Blackbird, електричну версію Porsche 911 964 America Roadster 1992 року, оснащену мотором на 500 кінських сил. Цього року компанія презентує новий проект Porsche 911 Enigma, заснований на моделі 911 964 1990 року, з оновленим дизайном і електроприводом.

Enigma відрізняється відсутністю люка, широким кузовом, відновленим до оригінального стану та пофарбованим у сірий колір Arabian Grey. Інтер’єр авто оздоблений вручну зшитою шкірою, зберігаючи класичний стиль із вінтажними приладами.

Sacrilege Motors також модернізувала підвіску та гальма, додавши обладнання від Penske Racing і Brembo. Вартість таких перетворень може сягати 850 тисяч доларів, що робить кожну модель унікальною та ексклюзивною для поціновувачів класики й сучасних технологій.