Презентували оновлену Acura RDX (Фото)

Оновлений Acura RDX 2025 модельного року отримав низку змін у дизайні, зокрема нову решітку радіатора з оновленим малюнком і чорні 19-дюймові диски, з можливістю вибору 20-дюймових за додаткову плату. Салон також зазнав змін, включаючи нову центральну консоль та розширені підсклянники.

Модель тепер пропонує нові відтінки кузова, такі як сріблястий Solar Silver, блакитний Canyon River Blue і сірий Urban Grey Pearl. У топовій версії A-Spec доступні двоколірні колісні диски. У салоні з’явилася бездротова зарядка для смартфонів, 10,2-дюймовий сенсорний екран мультимедійної системи з підтримкою Apple CarPlay та Android Auto, а також фонове підсвічування в аудіосистемі.

Під капотом Acura RDX зберіг 2,0-літровий турбодвигун потужністю 276 кінських сил у парі з десятиступеневим автоматом. Для кросовера пропонується система повного приводу Super Handling AWD з індивідуальними муфтами підключення задніх коліс.

Виробництво RDX здійснюється на заводі East Liberty Auto в Огайо, де також збирають старшу модель MDX. Хоча ціни на модель 2025 року ще не оголошені, дореформену версію можна придбати за 44 350 доларів.