Власник Nissan Frontier встановив рекорд, проїхавши понад 1,6 млн км (Фото)

Власник Nissan Frontier 2007 року, Брайан Мерфі, встановив рекорд, проїхавши понад 1,6 мільйона кілометрів на своєму пікапі. Мерфі, який працював водієм-доставником, зазвичай долав близько 124 тисяч кілометрів на рік, що значно перевищує середньорічний пробіг для його вікової групи. Це досягнення стало можливим завдяки акуратному водінню та регулярному технічному обслуговуванню, зокрема заміні мастила кожні 16 тисяч кілометрів.

Nissan Frontier Мерфі був оснащений 2,5-літровим чотирициліндровим двигуном, який використовувався також у моделях Altima і Sentra. Хоча деякі компоненти автомобіля, такі як радіатор, генератор та зчеплення, були замінені, двигун і трансмісія залишалися оригінальними на момент, коли Nissan подарував Мерфі новий Frontier 2020 року.

Двигун QR25DE, що стояв під капотом Nissan Frontier, був частиною лінійки двигунів Nissan QR і застосовувався в різних моделях марки. Цей двигун виробляв 152 кінських сили і був налаштований для максимального крутного моменту.

Попри те, що QR25DE був надійним і довговічним, нині він поступово замінюється на MR20DE, також відомий як Renault M4R, який використовується в нових моделях Sentra у Бразилії.