Унікальну Mazda Miata помили після тривалого простою (Відео)

Ця Mazda Miata 1990 року, що простояла шість років у сараї, нарешті отримала шанс на друге життя завдяки команді WD Detailing. Автомобіль був першим у власника і був особливим, адже він забарвлений у нестандартний світло-блакитний колір, прихований під шаром бруду та деревної стружки. Однак через вологість, у якій зберігався автомобіль, виникли занепокоєння щодо стану двигуна та ходової частини.

Процес реставрації почався з ретельного очищення кузова та коліс, що вже суттєво покращило зовнішній вигляд Miata. Проте під час огляду двигуна виявили поліетиленові пакети, що, ймовірно, свідчили про те, що під капотом колись жив опосум. Хоча кузов виглядав непогано, поверхнева іржа та корозія залишили свої сліди на автомобілі.

Незважаючи на успішне очищення, двигун відмовився заводитися. Хоча він перевертався і мав іскру, тест на стиснення показав, що всі циліндри мали низький тиск, що свідчило про серйозні проблеми. Але висувні фари запрацювали без проблем, додаючи трохи оптимізму.

Власник був задоволений, побачивши оновлену Miata, і сподівається, що з часом вдасться вирішити проблему з двигуном, щоб знову вивести автомобіль на дорогу.