Mercedes-Maybach GLS готується до оновлення (Фото)

Оновлений Mercedes-Maybach GLS помітили під час дорожніх випробувань, і судячи зі шпигунських фотографій, автомобіль готується до другого рестайлінгу. Хоча модель на ринку з 2019 року вже пережила одне оновлення у 2023 році, цього разу очікується лише невеликий фейсліфтінг. Основні зміни відбудуться в передній частині автомобіля: новий дизайн бампера, решітки радіатора, фар, а також дисків і задніх ліхтарів.

У салоні можуть додати більший екран мультимедійної системи, і є припущення про ще один екран перед пасажиром, що збільшить сукупну діагональ консолі до 30 дюймів. Хоча суттєвих змін у моторній гамі не передбачається, очікується, що двигуни стануть економічнішими, а системи допомоги водієві будуть оновлені.

Раніше, під час оновлення 2023 року, Mercedes-Maybach GLS отримав розширену палітру кольорів, покращену графіку мультимедійної системи MBUX, нові варіанти обробки салону та 23-дюймові ковані колісні диски з анімованою проекцією логотипу.

Нове оновлення Mercedes-Maybach GLS, ймовірно, дебютує як модель 2026 року, з основними змінами в дизайні та інтер’єрі, але без значних змін у продуктивності автомобіля.