Lamborghini представив передньопривідний Lamborghini Temerario (Фото)

У мережі з’явилися фотографії нового гібридного гіперкара Lamborghini Temerario, який прийде на зміну Lamborghini Huracán. Модель оснащена 4,0-літровим двигуном V8 та трьома електромоторами, що разом забезпечують потужність у 920 кінських сил. Це дозволяє автомобілю розганятися до 100 км/год за 2,7 секунди та досягати максимальної швидкості 340 км/год.

Двигун V8 був розроблений з нуля і має конфігурацію «Hot V» з плоским колінвалом і двома турбонагнітачами. Три електромотори забезпечують повний привід і можливість використання режиму Drift Mode. Батарея ємністю 3,8 кВт·год заряджається від мережі за 30 хвилин або від двигуна за 6 хвилин.

Зовні Temerario поєднує риси моделей Revuelto та Huracán з ультратонкими фарами та шестикутними світлодіодними вогнями. Покращена аеродинаміка, легке алюмінієве шасі та різноманітні варіанти коліс сприяють підвищенню ефективності та зменшенню ваги.

Інтер’єр автомобіля нагадує гоночну кабіну зі збільшеним простором і вертикальним сенсорним екраном. Очікується, що ціна Lamborghini Temerario складатиме від 400 000 до 500 000 доларів, з офіційним оголошенням вартості перед початком продажів наприкінці цього року або на початку наступного.