Hennessey презентував ексклюзивний гіперкар Venom F5 (Фото)

Hennessey представив ексклюзивну серію гіперкарів Venom F5 Stealth Series, присвячену любителям розкоші та швидкості. Ціна кожного з трьох екземплярів перевищує 3 мільйони доларів. Автомобілі отримали значну кількість карбону, спеціальне забарвлення і дорогі деталі, що робить їх надзвичайно бажаними.

Всього буде випущено лише 99 Venom F5, з яких три будуть у версії Stealth Series, заснованій на трековій модифікації Revolution. На виставці The Quail в рамках Monterey Car Week були представлені два купе та один родстер, що підтверджують здатність Hennessey створювати автомобілі, які можуть конкурувати з найкращими європейськими зразками.

Одним із представлених автомобілів став Elemental Green, поєднуючи карбоновий кузов із зеленим відтінком та золотими деталями. Другий екземпляр, родстер Hypersonic Blue, має синє забарвлення, карбонові вставки та сині гальмівні супорти. Обидві моделі вирізняються преміальними інтер’єрами з елементами високоякісної шкіри та карбону.

Усі три автомобілі вже знайшли своїх власників, підтверджуючи попит на ексклюзивні моделі Hennessey. Виготовлення кожного з них займає понад 2350 годин, що робить ці гіперкари справжніми витворами мистецтва.