Презентовано Volkswagen Passat Pro нового покоління (Фото)

Volkswagen представив нове покоління Passat Pro, яке стане доступним для попереднього замовлення в Китаї з 10 вересня. Ця модель є дев’ятим поколінням Passat і доступна виключно у кузові седан, тоді як за межами Китаю новий Passat пропонується тільки як універсал.

Автомобіль має дві варіації передньої панелі, а також спеціальну версію Dark Warrior Edition з повністю чорним дизайном. Серед технологічних новинок – система допомоги при водінні IQ.Pilot з удосконаленим адаптивним круїз-контролем, система утримання смуги руху та інтелектуальна система допомоги при паркуванні.

Фото: ithome.com

Оснащення Passat Pro включає чіп Qualcomm Snapdragon 8155, 12 ГБ оперативної та 128 ГБ флеш-пам’яті з підтримкою 5G, а також аудіосистему Harman Kardon, функції вентиляції, обігріву та масажу сидінь. Крім того, для пасажирів передбачений 11,6-дюймовий розважальний екран.

Габарити автомобіля становлять 5006 мм у довжину, 1850 мм у ширину та 1489 мм у висоту, з колісною базою 2871 мм. Новий Passat Pro оснащується двигунами об’ємом 1,5 л або 2,0 л, з максимальною потужністю 118 або 162 кВт відповідно.

Фото: ithome.com
Фото: ithome.com