Hyundai готує новий великий гібридний позашляховик (Фото)

Фото: carscoops.com / Hyundai Alcazar

Hyundai планує розширити свою лінійку позашляховиків, розробляючи новий трирядний гібридний позашляховик для ринку Індії. Проект під кодовою назвою Ni1i знаходиться на початковій стадії розробки, і його запуск очікується через 24-30 місяців.

Нова модель займе місце між Hyundai Alcazar і Tucson, пропонуючи комфортніший третій ряд сидінь. Основними конкурентами позашляховика стануть Mahindra XUV700, MG Hector Plus і Tata Safari, які пропонують більше простору, ніж Alcazar.

За інформацією Autocar India, новий позашляховик може базуватися на подовженій версії Hyundai Tucson, з колісною базою 2755 мм і загальною довжиною 4670 мм. Архітектура транспортного засобу буде підтримувати гібридні та підключувані гібридні системи.

Нова модель стане першим гібридом Hyundai в Індії, оскільки на даний момент компанія пропонує лише автомобілі з двигунами внутрішнього згоряння або електромобілі. Однак можливі також варіанти лише з ДВЗ для споживачів, які поки не готові до електрифікації.

Очікується, що виробництво новинки буде організоване на заводі Talegaon, який Hyundai нещодавно придбала у General Motors, де також можуть виготовляти нове покоління Hyundai Venue.

Фото: carscoops.com / Hyundai Alcazar