В Україні помітили рідкісний спорткар Alfa Romeo із двигуном Ferrari (Фото)

Фото: Topcars UA

На вулицях Києві засвітився спортивний седан Alfa Romeo Giulia 2017 року. Модель належить до топової зарядженої версії Quadrifoglio. Зображення рідкісної для України автівки опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в соціальній мережі Instagram.

Фото: Topcars UA

Родзинкою Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio є її силова установка. Італійський седан оснащений 2,9-літровим V6 твін-турбо, розробленим компанією Ferrari. Двигун генерує 510 кінських сил і 600 Н∙м крутного моменту. Машина здатна прискорюватися до «сотні» за 3,9 с і розвивати 307 км/год. Трансмісія може бути 6-ступінчастою механічною або 8-ступінчастою автоматичною. За доплату пропонували повний привід. Також автомобіль отримав доопрацьовану ходову, збільшені гальма і 19-дюймові диски з низкопрофільною гумою.

Фото: Topcars UA

Нагадаємо, в Україні офіційно доступна модель Alfa Romeo Giulia MY 2024. Машина пропонується із 2,0-літровим бензиновим двигуном потужністю 280 кінських сил та системою повного приводу. Мотор поєднується із 8-швидкісною автоматичною трансмісією. Вартість авто становить 2 596 770 грн.