Унікальний суперкар Lamborghini Reventon піде з молотка (Фото)

Аукціонний дім RM Sotheby’s виставляє на продаж унікальний і неповторний суперкар Lamborghini Reventon, один з найдорожчих представників свого сімейства. Автомобіль, про який йде мова, вперше з’явився на публіці в 2007 році в рамках Франкфуртського автосалону.

ВИпустили всього 20 екземплярів Lamborghini Reventon. Всі вони були виконані в суворій чорно-матовою гамі, а в оформленні салону використовувалася зелена алькантара (штучна замша), надаючи машині своєрідний ділової шарм. На момент виходу автомобіль вважався найдорожчим з Lamborghini, але через три роки відбувся дебют більш крутого брата Sesto Elemento, цінник якого поставив нові рекорди.

Під капотом суперкара Lamborghini Reventon знаходиться 6.5-літровий двигун, розрахований на 64 «конячок». Пробіг машини, яка повинна піти з молотка, становить менше тисячі миль. Організатори торгів мають намір виручити за цей лот від 1 до 1.4 млн доларів, тоді як вартість машини в 2007 році становила 1.5 млн доларів. Багато хто визнав цей факт дивним, оскільки такі раритетні авто з роками повинні тільки дорожчати. Але деякі експерти виправдали зниження ціни непростою ситуацією на світовому авторинку і необхідністю термінового продажу неповторного суперкара.


Не пропустіть