Volkswagen Jetta в 2016-му стала бестселером VW в Україні

У 2016 році власниками седана Volkswagen Jetta в Україні стали 1 898 чоловік, повідомили Автомобільним новинам в офіційному представництві німецької марки. Це кращий результат серед моделей VW, які продаються в нашій країні, пише avtonovyny.com.ua.

Популярність Джетта в українському офісі Volkswagen пояснюють, перш за все, 1,6-літровим дизелем, з яким седан поставляється в країну. Цей 105-сильний мотор може компонуватись як з «механікою», так і з 7-діапазонним дводисковим роботом DSG.

Крім решти переваг цього двигуна окремо варто відзначити дуже приємну витрату пального. У поєднанні з МКПП вона становить від 3,9 до 5,7 літра у залежності від режиму руху. Паливна ефективність версії з преселективною автоматичною коробкою також висока – від 4,2 до 5,6 літра.

Крім дизеля популярність Volkswagen Jetta в Україні пояснюється рівнем комплектації. Зокрема, в оснащення седана входить сенсор Blind Spot в зовнішніх дзеркалах (це контроль «сліпих зон»), система розпізнавання втоми водія, електронний помічник при підйомі в гору, парктронік.

За даними автовиробника, всього в 2016 році Volkswagen продав в Україні 4 884 автомобіля – це тверде третє місце в загальному заліку і вдвічі більше, ніж реалізація марки в 2015 році.


Не пропустіть