В Україні створили унікальний фургон

В Україні створено унікальний фургон Iveco. Особливість технологічного рішення полягає в тому, що вперше в Україні була сконструйована і виготовлена конфігурація надбудови з вбудованим гідробортом з можливістю підйому платформи вище рівня підлоги фургона, – передає Autonews.

Ліфт дозволяє робити завантаження автомобіля з рівня землі на рівень підлоги фургона (близько 800 мм), а на точці вивантаження – піднімати вантажі з автомобіля на рампу висотою до 1350 мм. Для зручності переміщення вантажів платформа оснащена відкидними алюмінієвими містками, а максимальна вантажопідйомність ліфта становить 750 кг. У похідному положенні платформа гідроборта разом з відкидною верхньою стулкою утворюють задню стінку фургона об’ємом 13 куб. м.

Колісна база фургона – 3,0 м, що забезпечило машині «міську» маневреність. Шасі оснащене дизельним турбованим двигуном екологічного стандарту Євро-5 об’ємом 3,0 л і потужністю 146 к.с., як і на «старших» моделях.

Повна вага машини – 3,5 т, а паспортна вантажопідйомність автомобіля зі встановленою надбудовою та гідро становить 600-700 кг. Але при цьому машина оснащена посиленою передньою підвіскою: допустиме навантаження на передню вісь складає 2,1 т, а допустиме навантаження на задню вісь – 2,6 т (в сумі – 4,7 т). Збільшеної вантажопідйомності шасі відповідають також лонжерони рами товщиною 4,5 мм, 6 листів ресор і спарені задні колеса – це дозволяє мати до 1,2 тонн технологічного запасу міцності.


Не пропустіть