Електричний Мерседес Гелендваген здивував навіть Шварценеггера (Відео)

Арнольд Шварценеггер – автофанат зі стажем. У його гаражі стоять і американські масл-кари, і кабріолет Bugatti Veyron, але найбільше він любить позашляховики. Всім добре відомий його Hummer H1, а ще у Арні є Mercedes Unimog.

Після поїздки на батьківщину, до Австрії, Арні виклав в Інтернет фото поруч з Mercedes-Benz G-Class. Здавалося б, що тут незвичайного? Але насправді цей Мерседес Гелендваген – електромобіль.

Актор давно агітує за еко-технології і навіть модернізував частину свої авто на біопаливо. Тому він не міг пройти повз такий апарат.

Електромобіль Mercedes-Benz G-Class створило австрійське тюнінг-ательє Kreisel. Під його капотом – електромотор на 360 кВт (490 к.с.). Незважаючи на масу в 2,6 тонни електричний Гелік здатний розігнатися до 100 км/год за 5,6 с. Запас ходу електрокара не вказано, але відомо, що він оснащений акумуляторною батареєю на 80 кВт∙год.

Поки існує тільки один електрокар Мерседес Гелендваген. Але в Kreisel заявили про готовність почати виробництво позашляховика, якщо знайдеться інвестор.

http://topgir.com.ua/


Не пропустіть