МВС розказало про зміни для українських водіїв

Головний сервісний центр (ГСЦ) МВС України представив тестову версію електронних екзаменаційних білетів за правилами дорожнього руху, пише automotoclub.info.

Головна мета нововведень — виключити логічні помилки з існуючих білетів, які провокують майбутніх водіїв на неправильні відповіді, а також зробити так, щоб зміст білетів залежав від категорії водійських посвідчень. Тобто потеніцальних водіїв легковиків не запитають про вантажівки.

Цитата:
На сьогодні поширена практика, коли майбутні водії просто заучують правильні відповіді на екзаменаційні білети і, таким чином, успішно складають теоретичний іспит. Але, насправді, ці горе-кандидати погано знають Правила дорожнього руху, – Владислав Криклій, виконуючий обов’язки директора Головного сервісного центру МВС
Нові білети розроблялися експертною групою, в яку увійшли представники профільних організацій щодо підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації водіїв, а також фахівці громадських організацій профільного напрямку і співробітники Головного сервісного центру МВС.

При цьому незабаром білеиів як таких вже не буде. Замість них підготовлено велику кількість запитань з Правил дорожнього руху (2 500), які будуть складатися з необхідних 20 питань. Таким чином, ніхто не зможе завчити правильні відповіді на необхідні 20 питань.


Не пропустіть