Унікальна американська “Волга” купе їздить українськими дорогами (Фото)

В Одесі можна зустріти дуже екзотичні моделі машин, а ще саме в Південній Пальмірі розвинена культура кастомізації автомобілів, інформує supreme2.ru.

Наочним прикладом є ця «американська Волга», яка насправді нею не є. Так, донором для неї послужив ГАЗ-21 1963 року народження, але від нього тут залишилися лише окремі деталі.

В основі ефектною Волги купе лежить рама від повнорозмірного седана Buick Electra 1972 року. Завдяки їй автомобіль став на 15 см ширший і на 21 см довший оригінального ГАЗ-21.

З естетичної точки зору збільшення габаритів додало машині брутальності і монументальності. Звичайно, важливу роль зіграли і вузькі задні ліхтарі в американському стилі.

Варто відзначити, що роботи зі створення кастом-Волги почалися ще 9 років тому! За цей період автомобіль вже навіть змінив власника, а переробки та «доробки» відбуваються понині. Але це якраз той випадок, коли процес нехай і виснажливий, але результат того вартий.

«Американська» Волга купе оснащена 5,7-літровим V8 Chevy і знаходиться на фінальній стадії будівництва. Отже, вже цього літа, можливо, гібридний шедевр радянсько-американського автопрому буде вражати туристів своїм виглядом (і звуком) на одеських вулицях.


Не пропустіть