Водіям запропонують нову «заборонену» послугу

Починає свою роботу перша в світі торгова точка з продажу марихуани, орієнтована суто на водіїв.

Ця знаменна подія відбулася 20 квітня, коли в штаті Колорадо відкриється перший магазин медичної марихуани Tumbleweed Express Drive-Thru, де можна буде придбати наркотик, не виходячи з машини.

Бажаючі, які досягли 21 року, зможуть легально купити препарат з 16:00 до півночі у вихідні дні. Директор магазину Марк Сміт здивований виявленим інтересом ЗМІ до цієї події – адже, за його словами, він лише відгукнувся на потреби покупців. Крім того, не він перший, хто вирішив займатися поширенням легальних наркотиків – так, репер Снуп Догг вже більше року торгує марихуаною під брендом Leafs By Snoop, а цієї весни до нього приєдналася і актриса Вупі Голдберг, яка пропонує розслаблюючу травичку для виснажених життям жінок.

За федеральним законодавством США марихуана належить до заборонених речовин. Зберігання навіть невеликої кількості конопель є незаконним. Але більше половини штатів (включаючи Колорадо, де базується Tumbleweed Express Drive-Thru), дозволили використовувати наркотик в лікувальних цілях.