Українські мотоцикли Dnepr Vintage: подробиці і ціни (Відео)

На фестивалі OldCarLand 2017 Києві презентували ексклюзивний мотоцикл Dnepr Vintage. Ми дізналися ціну на комплектації і термін виготовлення.

Команда ентузіастів столичного кастом ательє за підтримки AUTO-Consulting Design вирішили створити ексклюзивний мотоцикл «Дніпро» з коляскою. Ця фінальна серія мотоциклів з коляскою, яку Київський мотоциклетний завод був не в змозі випустити. Хлопці за свої гроші придбали машинокомплекти і робота закипіла. Так і народився новий мотоцикл Dnepr Vintage.

Кожен з мотоциклів Dnepr Vintage – він має унікальний окрас і великий список всілякого обладнання. Тут і модерна LED-підсвітка під днищем і дзеркала з динаміками і МР3, можливість електрообігріву ручок, а також коляски. Встановлюються 650-кубовий двигун з системою змащення збільшеного обсягу, потужністю 32 к.с., електричне запалювання з трьома режимами: «спорт», «нормальний» і «позашляховий». Застосовує більш потужний генератор – на Потужність 700 Вт.

Як розповів Олег Омельницький, керівник проекту Dnepr Vintage, два мотоцикли – червоний і зелений – вже пішли замовникам в Одесу і Львів. На підході ще один – фіолетового кольору. Термін виготовлення – близько 4 місяців. Ціна базової моделі – 7200 доларів, представленої на виставці – 7700. Топова комплектація – з лебідкою, захисною дугою і підігрівом коляски – обійдеться в 8000 доларів.


Не пропустіть