На “АвтоКрАЗ” несподівано приїхали відомі британські автожурналісти (Фото)

Візит британських представників пера на ПАТ “АвтоКрАЗ” не був запланований – зарубіжні гості подорожували по Україні і вирішили заїхати на найбільший в країні завод вантажних автомобілів.

Це журналіст Ед Хьюджес і технічний редактор Сем Гловер найбільшого британського журналу про класичні автомобілі «Practical Classic». З ними – Джуліан Ноллілл, відомий в Британії письменник, автоблогер, журналіст, автор популярної книги «Східно-європейські автомобілі».

Відвідування іноземцями такого великого підприємства як ПАТ «АвтоКрАЗ» в настільки короткі терміни було організувати дуже складного, проте прес-служба заводу оперативно впоралася з поставленим завданням, задовольнивши прохання зарубіжних колег.

Журналісти, як повідомляє hyser.com.ua, оглянули нову військову продукцію ПАТ «АвтоКрАЗ» – безкапотний бронеавтомобіль з несучим кузовом КрАЗ Hulk, а також його старшого побратима – тривісьний бронеавтомобіль KrAZ Feona. Показали і бронеавтомобіль для розмінування KrAZ Shrek, пофарбований у білий колір, з символікою миротворчий військ ООН. Закордонним гостям також показали заводський музей і ознайомили з багатою історією Кременчуцького автозаводу, який нещодавно відзначив своє 70-річчя.