Оприлюднили рейтинг найнадійніших машин

Автомобілі корейського бренду Kia визнані найнадійнішими на американському ринку. Про це свідчать результати свіжого рейтингу J.D. Power, який складено за результатами опитування 80 тис. автовласників. При цьому найгіршими виявилися автомобілі марок Jaguar і Fiat.

Відзначимо, що даний рейтинг хоч і охоплює лише ті моделі, які представлені на ринку США, все ж є одним з найбільш авторитетних у світі. Так, він ґрунтується на кількості проблем, що виникли в розрахунку на 100 машин протягом перших тих місяців експлуатації. Цього року лідерами стали марки Kia і Genesis, що належать корейському концерну Kia-Hyundai. Вони відзначилися результатом відповідно в 72 і 77 зауважень на сотню авто.

Відмінні показники виявлені у свіжих моделей компанії Ford і бренду Ram, що спеціалізується на випуску пікапів. Обидві марки показали результат у 86 проблем на сотню машин. А ось хто опинився в самому низу рейтингу, так це «британці» і «італійці». Так, автомобілі Jaguar «відзначилися» 148 зверненнями на 100 авто, а продукція марки Fiat і зовсім має 163 проблеми на сто автомобілів.


Не пропустіть